Sounds of Silence

A European Harmonising Project

"We know what we are, but know not what we may be." - William Shakespeare

What can silence tell us about ourselves? Has the sound frequency of music anything to do with the reality we face? What does it take to become fully harmonized with the citizens of our continents? The new harmonic pianotuning presented by Sounds of Silence, is based on the recently created 12-based 'Krystal' tuning. Experience the amazing sounds brought to you by professional musicians deliberately using two classic Erard grand pianos from around 1870.

Welcome to Sounds of Silence

Back to All Events

Bert van den Brink improvisaties

  • Beauforthuis 70 Woudenbergseweg Austerlitz, UT, 3711 AB Netherlands (map)

Bert van den Brink

Onder leiding van Bert van den Brink.

De blinde pianist Bert van den Brink speelt in een geheel verduisterd Beauforthuis, zodat publiek en pianist een overeenkomstige belevenis hebben. Kortom een uniek concert dat je niet mag missen.

Hij zal in het aardedonker de mogelijkheden opzoeken van de op een nieuwe manier gestemde vleugel. Bert is bekend van zowel unieke solo-concerten als samenwerkingen met oa Toots Thielemans, Dee Dee Bridgewater, Toon Hermans, La Pat en vele anderen.

Prijs: 18,50 (kaartje kan aan de deur worden gekocht)

Via de 'source' link komt u op de website van het Beauforthuis, waar u uw kaartje digitaal kunt bestellen. U kunt ook een e-mail sturen naar info@soundsofsilence.eu en uw plaats per e-mail reserveren.

Earlier Event: January 10
Jan Vayne improvisaties
Later Event: February 14
Mike del Ferro ~ Valentijn & Erard

“Everything is energy and that's all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”  – Bashar.  Read more...