Sounds of Silence

A European Harmonising Project

"We know what we are, but know not what we may be." - William Shakespeare

What can silence tell us about ourselves? Has the sound frequency of music anything to do with the reality we face? What does it take to become fully harmonized with the citizens of our continents? The new harmonic pianotuning presented by Sounds of Silence, is based on the recently created 12-based 'Krystal' tuning. Experience the amazing sounds brought to you by professional musicians deliberately using two classic Erard grand pianos from around 1870.

Welcome to Sounds of Silence

Back to All Events

Van Veen met Canto Ostinato in CS2 stemming

  • Theater De Willem 4 Van der Palmstraat Papendrecht, ZH, 3351 Netherlands (map)

Sandra en Jeroen van Veen spelen Canto in CS2 Tuning.

Gespeeld op twee Erard vleugels in Kristal Spiraal / Cristal Spiral tuning (CS2).

Het vermaarde pianoduo Sandra en Jeroen van Veen speelt een unieke uitvoering van de Canto Ostinato van componist Simeon ten Holt. De bijna meditatieve klanken van Canto Ostinato – aanhoudende zangerige melodie – zijn een oase van rust in het hectische bestaan van alledag. Een warm bad van welluidende klanken, gespeeld op twee vleugels. Sandra en Jeroen van Veen zorgen voor een onvergetelijke ‘rituele’ belevenis die zijn weerga niet kent.

Let op:
Het is ook mogelijk deze voorstelling liggend te ervaren. Er is een beperkt aantal plaatsen op het podium beschikbaar. Bezoekers dienen in dat geval zelf een matje o.i.d. mee te nemen. Deze kaarten heten "ligplaatsen".

Zie source knop voor meer informatie en het bestellen van kaarten.

“Everything is energy and that's all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”  – Bashar.  Read more...