Sounds of Silence

A European Harmonising Project

"We know what we are, but know not what we may be." - William Shakespeare

What can silence tell us about ourselves? Has the sound frequency of music anything to do with the reality we face? What does it take to become fully harmonized with the citizens of our continents? The new harmonic pianotuning presented by Sounds of Silence, is based on the recently created 12-based 'Krystal' tuning. Experience the amazing sounds brought to you by professional musicians deliberately using two classic Erard grand pianos from around 1870.

Welcome to Sounds of Silence

Reacties na Canto Ostinato in D9 stemming

Wat een prachtig en bijzonder concert was het afgelopen vrijdag. Ik heb “de Canto” al meerdere malen in verschillende uitvoeringen gehoord, maar deze was een van de prachtigste. Zeker ook door de speciaal gestemde vleugel. Het zingt nog steeds na. // Wow, wat 'n overweldigende performance, het trilt nog na in al mijn cellen! En dat dan nog in die mooie kerk, zonovergoten, dat was echt hemels. // Je hebt niet overdreven het was fantastisch Deze muziek van Simeon ten Holt, de sfeer, de kerk Heeeeel bijzonder. Veel kunnen nadenken die 2 uur omring door prachtig Fazioli spel... DANK DANK DANK // Vond t n indrukwekkende en transformerende ervaring. Geweldig!! // Nogmaals bedankt voor deze prachtige ervaring. Loont je open zetten voor vreemdelingen toch maar ;) // Ik heb genoten van het concert en de locatie. Dank jullie wel. // Inma, Spaanse vriendinnetje dat ook mee was, vond de muziek geweldig, maar kon niet "los komen" omdat de setting van een kerk teveel op haar woog (heeft een zwaar katholieke opvoeding gehad, waar ze zich van heeft moeten los worstelen). Dus als jullie ooit nog een concert organiseren in een "neutrale" (c.q. niet religieuze) ruimte dan zal ze het nog een keertje proberen ;-) // Ik heb genoten vrijdagavond, echt super speciaal!

“Everything is energy and that's all there is to it. Match the frequency of the reality you want and you cannot help but get that reality. It can be no other way. This is not philosophy. This is physics.”  – Bashar.  Read more...